vrijdag 1 januari 2010

Een geweldig 2010!
- B�h, wat vulgair.
- Hoeiboei onwaardig
- Ik begrijp deze humor ook niet.
- Keer ik mij net vol walging van populist van der Wal af krijg ik dit onder ogen op deze, voorheen?, kwaliteits site. Jammer hoor.
Reacties op onderstaande cartoon op Hoeiboei.nl

Labels: , ,maandag 3 november 2008

Doeidoei
De (aan)drang is niet verdwenen en 'de avonden' komen er weer aan, t�ch hoeven wij hier (internet), na precies drie jaar, even niet meer te zijn. Er verschijnen voorlopig geen updates op Hoeiboei. Mocht er een doorstart komen, dan weet u ons hier te vinden.
Hoeiboei.nl

Labels:dinsdag 24 juni 2008

Bloggers zonder grenzen
Door het uitdragen van meningen nemen bloggers een belangrijke positie in. Hoe effectiever zij dat doen, hoe vaker autoritaire regimes hen aanpakken. (...) In 2007 zijn wereldwijd zeker drie keer zoveel bloggers gearresteerd als in het jaar daarvoor. Dat schrijven onderzoekers van de University of Washington in Seattle. (...) Ze telden sinds 2003 64 arrestaties van bloggers, waarvan 36 vorig jaar. (...) Overigens stijgt het aantal professionele journalisten in de cel ook. Verslaggevers zonder Grenzen telde sinds 2003 97 gevallen.
NRC Next, vandaag.

Labels:zaterdag 21 juni 2008


zie ook hier

Labels: ,
Eventuele aanhouding en vervolging
Justitie beslist nu over een eventuele aanhouding en vervolging.
Foknieuws.nl, vandaag, over de ontbieding bij de Amsterdamse politie van de webmaster van Hoeiboei.

Labels:donderdag 19 juni 2008

Om gehoord te worden aangaande verscheidene teksten
Hiermede verzoek ik u om op vrijdag 20 juni 2008 te 18.00 uur te verschijnen in het bureau van politie aan de Surinameplein 118 te 1058GV Amsterdam, (0900-....), om gehoord te worden aangaande verscheidene teksten geplaatst op internet.
Brief van Politie Amsterdam-Amstelland aan de webmaster van hoeiboei.web-log.nl

Zolang HoeiBoei niet op de hoogte wordt gesteld - hetzij telefonisch, hetzij schriftelijk dan wel per email - waar het precies om gaat, ziet Uw Webmaster geen aanleiding zich bij het Politiebureau te melden. Dan bedankt HoeiBoei toch liever. Het is maar dat u op de hoogte bent.
Webmaster van Hoeiboei op hoeiboei.web-log.nl (Met sinds kort ook cartoons van D.C. Lama!)

Labels: ,