woensdag, december 6

365 x 11 september
Wist u dat... de uitvoerend directeur van de CIA, ‘Buzzy’ Krongard, tot 1998 directeur was van de Deutsche Bank – een van de belangrijkste banken via welke de putopties op United Airlines zijn aangekocht?

Wist u dat... Rumsfeld in het Pentagon verklaarde niet op de hoogte te zijn van het feit dat er een vliegtuig op het Pentagon af vloog, terwijl Cheney – op dat moment in het Witte Huis – dat wel was?

Wist u dat... John O’Neill – de leider van de Nationale Veiligheidsafdeling van de FBI, die opstapte omdat hij werd tegengewerkt in zijn onderzoek naar al-Qaeda – uitgerekend in het WTC aan de slag kon als hoofd beveiliging? Dat hij op 11 september omkwam, op zijn eerste werkdag?
En zo nog vele vele andere weetjes, in de 11 september scheurkalender.

Labels: , ,