woensdag, mei 3

EssensiE nummer 107
De EssensiE van mei 2006 is uit en verkrijgbaar in de betere coffee- of growshop. Met daarin natuurlijk weer de vertrouwde columns van D.C. Lama, Def P, Arno Adelaars, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers, Giel Beelen en onze hoofdredacteur.

Verder aandacht voor sex en oranje, maar ook met veel interessantere shit: Derrick Bergman doet verslag van het kweeksysteem PI-Rack, geeft 10 tips voor de buitenkweker en ging op pad met Simon Vinkenoog. Weckels schrijft over marihuanasoort Santa Maria; Ger de Zwaan stoort zich terecht aan Hoogervorst en ook de uitgebreide knipselmap ontbreekt niet.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Veel aandacht ook voor Legalize! in verband met de demonstratie op zaterdag 10 juni aanstaande. EssensiE geeft nog eens wat goede redenen om daar je stem te verheffen en plaatst ook het Legalize! war on drugsjournaal.

In D.C. Lama's rubriek Net Goed (gratis muziek via Internet) aandacht voor de sites van Merel Hutten, Markowski; Lucky Fonz III en Soulaas (Deelnemers 'Mooie Noten'); Nederhop 247 (Nederhop), Alles uit de Radiocast (podcastprogramma van Giel Beelen, waarin ook D.C. Lama zijn Nachtegal spuwt), Fris Genoeg (‘geheel amateuristisch radiootje spelen door Marc en Ramon’, zo schrijven ze zelf), Filmcast (inderdaad: een filmcast), Rhino en Vele Rappers.be (Nederhop) en De Brassers .

Inhoud EssensiE april 2006